Nový přístup k strategii marketingové komunikace s využitím metodiky stakeholder circle - Slabá, Marie
Tradičné chápanie stratégie marketingovej komunikácie. Marketingová komunikácia a stakeholder manažment. Metodika stakeholder circle.