Reengineering - pojem a prehľad literatúry - Kubicová, Jana, 1961-
Jedným zo spôsobov, ako zvýšiť výkonnosť spoločnosti je redizajn všetkých jej procesov. Tento proces sa označuje pojmom reengineering. Vysvetlenie pojmu a konceptu reengineering, prehľad literatúry a finančný aspekt reengineeringu.