Psychosomatic Syndromes within Managerial Profession - Szarková, Miroslava, 1951-
Psychologický základ syndrómu vyhorenia zvlášť v manažérskej profesii. Analýza jeho príčin, rast a vývoj a základné črty, ktorými je syndróm vyhorenia definovaný.