Riziká decentralizácie verejnej správy v období krízy - Neubauerová, Erika, 1968-
Decentralizačné trendy v historickom kontexte. Podstata fiškálnej decentralizácie. Fiškálna decentralizácia v krajinách Európskej únie. Vybrané pomerové ukazovatele fiškálnej decentralizácie. Možné vplyvy krízy na decentralizáciu verejnej správy.