Prístupy SR a EÚ v boji proti daňovým únikom - Schultzová, Anna
Problémový prístup k daňovým únikom v teórii a praxi. Formálne prepodklady a prístupy subjektov k daňovým únikom. Aktivity vlády SR a Európskej únie v boji proti daňovým podvodom a únikom.