Proces inklúzie marginalizovaných rómskych komunít na Slovensku - Godla, František
Projekt "Vzdelávaním pedagogických zamestnancov k inklúzii marginalizovaných rómskych komunít", ktorého cieľom je vytvoriť vhodné podmienky pre intenzívnejší a komplexnejší prístup k začleňovaniu žiakov zo sociálne znevýhodneného prostredia.