Možnosti vzdelávania v rámci krajín OECD - Soroková, Tatiana
Organizácia pre ekonomickú spoluprácu a rozvoj (OECD), považuje formálne vzdelávanie za organizované s vytýčenými cieľmi štúdia. Možnosti vzdelávania študentov z členských krajín EÚ a projekty v rámci krajín OECD.