Zberná služba: Tovar na pravidelných linkách - Oravec, Jozef
Zberná služba ako systémový produkt, ktorý funguje na princípe pravidelných liniek jazdiacimi medzi zbernými terminálmi. Preprava akéhokoľvek tovaru. Platba len za využitý priestor. Výhody zberných služieb.