Zmena stavu podnikateľského prostreduia SR medzi rokmi 2012 a 2013 - Hudák, Matej, 1984-
Stav podnikateľského prostredia Slovenskej republiky na základe správ Ease of Doing Business 2012 a 2013 publikovaných Svetovou bankou.