Lotyšsko ďalší štát eurozóny - Urbanová, Gabriela
Proces prípravy Lotyšska na vstup do eurozóny. Správa o konvergencii vypracovaná Európskou centrálnou bankou v júni 2013 potvrdzuje, že Lotyšsko je pripravené vstúpiť do eurozóny.