Najväčší správca bohatstva - Touryalai, Halah
Dvaja bankári, Švajčiar Sergio Ermotti a Američan Bob McCan, premenili zadlženú švajčiarsku banku UBS na najväčšiu globálnu správcovskú firmu. Ako sa im to podarilo.