Rozhýbe elektrina autá? - Kantorík, Juraj
Ubehlo 20 rokov odvtedy, čo Ján Krnáč s kolegami v Tatre Sipox v Bánovciach nad Bebravou navrhli malý úžitkový elektromobil. Prešiel homologizáciou, zákazníci oň prejavili záujem, ale do výroby sa nedostal. Má súčasná vlna elektromobility väčšiu šancu?