Etické pravidlá pre zamestnancov Európskej centrálnej banky - Milošovičová, Petra
Pracovno - právne vzťahy zamestnancov Európskej centrálnej banky, ktorí sú okrem právnych predpisov povinní dodržiavať aj etické pravidlá správania sa a dobré mravy.