Daň z nehnuteľností v Slovenskej republike - skrytá daň z príjmov právnických osôb? - Geško, Martin
Skryté zdanenie právnických osôb. Aký je vzťah medzi daňami z nehnuteľného majetku a právnickými osobami. Dane z nehnuteľností v EÚ (v percentách/HDP). Podiel daňovníkov - fyzických a právnických osôb - na výbere dani z nehnuteľností vo vybraných mestách (2012).