Evropský hospodářský cyklus a vývoj evropské ekonomické integrace v rámci EU v letech 1999-2010 - Bartušková, Hana
Závislosť medzi priebehom hospodárskeho cyklu v Európe a rozvojom ekonomickej integrácie v rámci Európskej únie v rokoch 1999-2010.