<The> Problem of choosing an approach to business valuation in the process of small businesses merger or takeover - Shevchenko-Perepyolkina, R.I
Oceňovanie podnikov pre účely fúzií a akvizícií v oblasti malých podnikov. Rôzne prístupy, ich výhody a nevýhody.