Opatrenia na úseku DPH v boji proti daňovým únikom a podvodom v SR - Rabatinová, Marcela, 1977-
Odhad strát na DPH v krajinách Európskej únie. Opatrenia na úseku DPH v boji proti daňovým únikom a podvodom v EÚ. Odhad strát na DPH v Slovenskej republike. Vývoj odhadovanej straty na DPH v SR a kontrolná činnosť finančnej správy (2006-2012). Boj proti daňovým únikom v oblasti DPH v SR - vybrané opatrenia.