Investície do vzdelávania a ich význam pre ekonomický rast - Vidová, Jarmila, 1967-
Dôležitosť investícií do vzdelania. Produktivita a ekonomický rast. Vývoj produktivity práce a priemernej mesačnej mzdy zamestnanca v SR. Vývoj verejných výdavkov na vzdelávanie v percentách HDP 2001 - 2009. Vývoj počtu vysokoškolských absolventov 2000 – 2010 - EÚ, USA, Japonsko. Výdavky na vzdelávanie v jednotlivých štátoch Európskej únie a sveta.