Interpretace NÚR - Děrgel, Martin
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla, predstavenie druhej polovice interpretácie Národnej účtovnej rady (NÚR) v Českej republike, ktorá je zoskupením štyroch najpovolanejších účtovných autorít v ČR.