Global trends and chalenges in investment banking - Oravíková Podoliaková, Katarína
Dopad aktivít investičných bánk na hladké fungovanie kapitálových trhov. Otázky regulácie investičného bankovníctva zo strany vlád. Súvisiace trendy a výzvy: reakcia na regulácie, dôraz na potreby klientov a stanovenie rovnováhy medzi rapídne sa rozvíjajúcim trendami.