Fiškálna konsolidácia - Jankech, Jozef
Teoretické prístupy k fiškálnej konsolidácii. Vplyv fiškálnej politiky na menový kurz. Vývoj fiškálnych indikátorov na Slovensku. Celkové vládne príjmy a výdavky v Slovenskej republike (2001-2012). Deficit verejných financií SR (2001-2012). Hrubý dlh SR (2001-2012).