Oceňovací rozdíl k nabytému majetku a goodwill - základ úspěchu je ve správném ocenění - Hula, Jiří
Oceňovanie rozdielov k nadobudnutému majetku, ktoré patrí spolu s goodwillom medzi špeciálne účtovné položky. Najčastejšie praktické problémy účtovania týchto položiek.