Inovatívna koordinácia na úrovni krajín G 20 - Brocková, Ingrid
Aktuálne otázky vývoja globálnej ekonomiky. Situácia v krajinách BRICS. Priority predsedníctva Ruskej federácie. Inovatívne systémové prístupy v skupine G 20. Globálne hodnotové reťazce.