Štruktúrne disproporcie slovenskej ekonomiky - kvantifikácia na základe input-output modelu - Silanič, Peter, 1984-
Autori v príspevku overujú predpoklad stability Leontiefových (technických) koeficientov pre input-output tabuľky slovenskej ekonomiky. Výsledok testovania tohto predpokladu prepájajú so závermi o štruktúrnych disproporciách slovenskej ekonomiky.