[Investície a inovácie v ekonomike] - Laluha, Ivan
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá môže poslúžiť ako pomôcka pri výkone investičných rozhodnutí či pri realizácii investičnej a inovačnej politiky v hospodárskej praxi.