Spracovanie záverečného účtu obce - Veverková, Ingrid
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Niekoľko príkladov na výpočet prebytku, resp. schodku rozpočtu a to aj podľa jednotnej metodiky platnej pre Európsku úniu – ESA 95.