Aktuálne otázky v oblasti rozpočtových pravidiel pre subjekty územnej samosprávy - Neupauerová, Zuzana
Základná právna úprava rozpočtu je v zákone č. 523/2004 o rozpočtových pravidlách verejnej správy a zákone č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy. Najdôležitejšie zmeny týkajúce sa rozpočtového hospodárenia jednotiek územnej samosprávy, t. j. obcí, miest a vyšších územných celkov.