Špecifiká územnej samosprávy a ich odraz v účtovníctve a účtovnej závierke - Fabian, Štefan
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Charakteristika a špecifiká územnej samosprávy, zásady finančného hospodárenia v obciach a krajoch a vybrané príklady účtovania dlhodobého nehmotného majetku.