Reálna konvergencia SR k EÚ a jej postavenie v rámci V4 - Valach, Matej
Zhodnotenie konvergencie Slovenska pomocou vybraných ukazovateľov a ich porovnanie s EÚ a krajinami V4. Pomer cenových hladín - Comparative Price Level (CPL). HDP na obyvateľa v parite kúpnej sily. Medziročný nárast reálneho HDP. Medziročný nárast reálneho HDP per capita.