Konvergencia SR v oblasti trhu práce k EÚ a jej postavenie v rámci V4 - Valach, Matej
Autor hodnotí konvergenciu Slovenska k EÚ na základe zvolených ukazovateľov ktorými boli: hodinová cena práce v EUR, hodinová produktivita práce a celková zamestnanosť. Zvolené ukazovatele zároveň porovnáva s priemermi EÚ a krajinami V4 pre ich lepšiu vypovedaciu schopnosť.