Inštitucionálna kvalita - cesta k ekonomickému rozvoju - Fifeková, Elena
Prepojenie hospodársko-politických opatrení s inštitucionálnou kvalitou v súčasnom období a ich vzájomná interakcia, ktorá zabezpečuje stabilitu hospodárskeho systému a znižuje neistotu trhových transakcií a teda v konečnom dôsledku skvalitňuje fungovanie trhov.