Udržateľnosť verejných financií so zreteľom na spôsoby znižovania verejných výdavkov/zvyšovanie verejných príjmov - Korytárová, Zuzana
Alternatívne možnosti zvyšovania daňových príjmov. Pravidlo inverznej elasticity ako významný teoretický prístup. Zdaňovanie obezity. Zníženie sumy nezdaniteľnej časi základu dane. Typ daňového systému. Zavedenie novej dane - daň z luxusu. Obmedzenie zneužívania výplaty sociálnych dávok. Výška vyplácaných štátnych sociálnych dávok za obdobie 2004-2012.