Efektívnosť poskytovania investičných stimulov - Korytárová, Zuzana
Investičné stimuly ako jeden z nástrojov na prilákanie zahraničných investorov. Atraktívnosť podnikateľského prostredia a problémy pri poskytovaní investičných stimulov. Možnosti a celkové podmienky poskytovania investičných stimulov.