Komparácia pôsobností a zodpovedností samospráv v južných krajinách Európy - Neupauerová, Zuzana
Porovnanie systémov samosprávy krajín južnej Európy - Španielska, Srbska, Portugalska a Talianska, z hľadiska ich kompetenčnej autonómie. Analýza teoretických poznatkov systému územnej samosprávy v týchto štátoch.