Kľúčové oblasti manažmentu maloobchodnej jednotky - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Kľúčové oblasti retail manažmentu sú navzájom prepojené, čo sa prejavuje rozhodovaním manažéra maloobchodnej jednotky. Atraktivita územia predstavuje oblasť, ktorá povedie z hľadiska regionálnych disparít k rozhodovaniu o kľúčových oblastiach retail manažmentu.