Hospodárska súťaž v Slovenskej republike a nevyhnutnosť jej právneho rámca - Tokárová, Mária
Začiatok právneho rámca ochrany hospodárskej súťaže. Zmeny v právnom rámci po roku 1990. Úprava ochrany hospodárskej súťaže v súčasnosti.