Finančná podpora malých a stredných podnikov v Slovenskej republike a Európskej únii - Vidová, Jarmila, 1967-
Podstata a význam malých a stredných podnikov v hospodárstve krajiny. Teoretické vymedzenie malého a stredného podnikania v EÚ a SR. Systém podpory malého a stredného podnikania v EÚ. Iniciatíva Jeremie (Joint European resources for micro to medium enterprises). Výhody Jeremie v SR. Nevýhody Jeremie v SR.