Nastavte vo firme efektívny program mentoringu - Kubeš, Marián
Hlavné nástroje mentoringu podporujúce rast a rozvoj pracovníkov. Kvality dobrého mentora a ako postupovať pri mentoringu. Rozdiel medzi mentoringom a koučingom.