Propuesta metodológica para la enseñanza de lenguas extranjeras - Medina, Maria Jose Latorre
Pohľad na účinné metódy, ktoré možno zaviesť do výučby jazykov s cieľom zmobilizovať príslušné vzdelávanie u študentov.