Trendy v marketingovej komunikácii na Facebooku - Kalašová, Jana
Využitie internetu na propagáciu firmy prostredníctvom Facebooku. Ako prepojiť PPC reklamu na Facebooku s komunikáciou s fanúšikmi. Klasické reklamné možnosti a tipy pre marketing an Facebooku.