Skutočná veda je vkladať znalosti do ľudí - Marianyi, Peter
Rozhovor s profesorom Štefanom Kassayom, členom Európskej akadémie vied a umení v Salzburgu a predsedom dozornej rady I.D.C. Holding, a. s., o prepojení teórie s praxou v ekonomickej oblasti.