[Panorama francouzské literatury od počátku po současnost] - Povchanič, Štefan
Recenzia na publikáciu, ktorá je založená na zobrazení portrétov jednotlivých autorov (stredovekí autori a predstavitelia renesancie a.p. ), ktoré navodzujú predstavu literárneho vývinu.