Finančné vedomosti ako súčasť finančnej gramotnosti vysokoškolákov - Bačová, Monika
Príspevok prezentuje výsledky prieskumu o finančných vedomostiach študentov študujúcich na vysokých školách na Slovensku na základe ôsmych vedomostných otázok z prieskumu OECD, ktoré boli položené študentom. Na vyhodnotenie bola použitá metodika, ktorú použilo OECD.