Inovácie na Slovensku - 2013 - Dzurová, Mária
Aktuálne problémy inovácií v SR, inovačný proces ako aj inovácie obchodných procesov. Inovačná stratégia a jej priority v SR. Ciele EÚ v oblasti výskumu a ciele stratégie Európa 2020.