Prieskum medzi študentmi prvého ročníka na PHF so sídlom v Košiciach, EU v Bratislave ako predvýskumná etapa projektu VEGA 1/0474/12 Finančná gramotnosť študentov vysokých škôl na Slovensku - Čonková, Monika, 1976-
Výskum finančnej gramotnosti študentov na vysokých školách na Slovensku. Zostavenie a administrácia dotazníka. Celková úroveň finančnej gramotnosti na základe ôsmich vedomostných otázok OECD a na základe troch štandardných vedomostných otázok.