Zhodnotenie niektorých aspektov finančnej gramotnosti študentov vybraných fakúlt v Košickom kraji - Kafková, Eva
Príspevok zisťuje index finančnej gramotnosti u študentov vybraných fakúlt ekonomického a neekonomického zamerania v Košickom kraji, porovnáva tento index s výsledkami prieskumu, ktorý realizovala Slovenská banková asociácia a formuluje odporúčania, realizácia ktorých by mohla prispieť k zvýšeniu finančnej gramotnosti občanov Slovenska.