Vstup do problematiky environmentálnych foresightov v kontexte trvalej udržateľnosti - Jemala, Marek
Parciálna identifikácia vybraných problémových oblastí trvalej udržateľnosti. Biodiverzita, ľudský rozvoj a trvalá udržateľnosť. Emisie CO2 a trvalá udržateľnosť. Ekologicky orientované foresighty.