Finančná gramotnosť - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Autorka definuje gramotnosť vo všeobecnej rovine, ďalej sa venuje finančnej gramotnosti, vybraným prieskumom v tejto oblasti, ako aj zadefinovaniu indikátorov finančného vzdelávania a finančnej gramotnosti. Finančná gramotnosť u nás a vo svete.