Možnosti využitia e-learningu na zvyšovanie finančnej gramotnosti - Stričík, Michal, 1969-
Zhodnotenie možnosti využitia e-learningového vzdelávania založeného va používaní počítačových sietí a informačných komunikačných technológií na zvyšovanie finančnej gramotnosti. Príspevok vychádza z dotazníkového prieskumu vykonaného v rámci realizácie projektu zameraného na študentov a učiteľov.