Vývoj podnikateľského prostredia v Európskej únii a jej susedstve v období krízy V. - fokus na (vybrané štáty) EÚ a južné susedstvo EÚ - Čiderová, Denisa, 1977-
Vývoj podnikateľského prostredia vo vybraných štátoch EÚ a v jej susedstve. Teritoriálna vizualizácia skúmaného podnikateľského prostredia vybraných štátov EÚ a Západného Balkánu. Predpoklad demografického vývoja vo vybraných štátoch EÚ. Regionálny kontext.